Blocați utilizatorii să șteargă mesajele trimise pe Microsoft Teams

Microsoft Teams este unul dintre cele mai populare instrumente care ajută echipele să colaboreze de acasă. Puteți comunica prin mesaje directe și de grup, conferințe video cu membrii echipei și partajați fișiere. În caz contrar, ar necesita utilizarea unui serviciu terță parte. În acest articol, vom vorbi despre cum să blocați utilizatorii să editeze și să ștergeți mesajele trimise pe Microsoft Teams. Sa incepem!





Microsoft Teams vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a personaliza interfața în funcție de nevoile organizației dvs. De asemenea, trimiteți linkuri pentru invitați clienților dvs. și membrilor colaboratori pentru acces temporar la proiectele dvs. Puteți chiar să revocați permisiunile de editare a mesajelor pentru membrii echipei dvs. Și chiar restricționați-le de la ștergerea mesajelor trimise.



Doriți să dezactivați ștergerea și editarea mesajelor trimise pe Microsoft Teams? Apoi ați aterizat pe pagina potrivită. Am compilat un ghid pas cu pas care vă va ajuta să dezactivați cu ușurință ștergerea mesajelor din contul dvs. Microsoft Teams.

Acest lucru vă va permite să păstrați transparentă comunicarea dintre membrii echipei dvs., creând în același timp un mediu de lucru mai egal. Să aruncăm o privire la modul în care puteți dezactiva ștergerea mesajelor în Microsoft Teams.



Eliminați permisiunea de a edita și șterge mesajele trimise

  • Pe Microsoft Teams, selectați meniul Teams din panoul din stânga.
  • Selectați echipa dorită pentru care doriți să dezactivați ștergerea mesajului și faceți clic pe „ 3 puncte pictograma meniului de lângă numele său.
  • Selectați ' Gestionați echipe ’. Aceasta vă va duce la fila de editare pentru echipa dvs.
  • Găsiți și selectați „ Setări ’, după cum se arată mai jos.
  • Apoi derulați în partea de jos până când găsiți o casetă de selectare intitulată „ Oferiți membrilor opțiunea de a-și șterge mesajele ’. Debifați caseta de selectare. Capacitatea de ștergere a mesajelor este acum dezactivată pentru toți membrii echipei din respectiva echipă.

Dacă tu să blocați utilizatorii să editeze mesajele, debifați caseta pentru opțiunea „ Oferiți membrilor opțiunea de a-și edita mesajele ‘. Cu toate acestea, utilizatorii nu își pot edita mesajele odată trimise.



Eliminați permisiunea de editare sau ștergere a mesajelor trimise pentru toate echipele

Dacă doriți să dezactivați ștergerea mesajelor pentru toate echipele dvs. Apoi va trebui să urmați aceeași procedură pentru fiecare echipă. Nu există nicio modalitate de a dezactiva această funcție pentru toate echipele dvs. simultan.

Cine poate edita și șterge mesajele trimise pe Microsoft Teams

Bine, atât utilizatorii invitați, cât și utilizatorii membri puteți edita sau șterge mesajele trimise în echipa dvs. în Microsoft Teams. Dacă eliminați permisiunea așa cum este dată mai sus. Apoi, aceasta va elimina capacitatea atât pentru utilizatorii oaspeți, cât și pentru utilizatorii membri din acea echipă.



Cum să știi dacă un mesaj a fost șters?

Nu. Pentru destinatar(i), mesajul șters este eliminat complet imediat. Pentru expeditor, se înlocuiește cu textul „ Acest mesaj a fost șters ' si butonul de anulare. Făcând clic pe care va aduce înapoi mesajul de ștergere.



Cum să știi dacă un mesaj a fost editat?

Da, Microsoft Teams pune „ Editat ’ observați imediat după mesaj. Dar nu poate evidenția ceea ce a fost adăugat sau șters din mesaj. Nu puteți vedea nici mesajul original.

Concluzie

Bine, asta a fost tot oameni buni! Sper să vă placă acest articol Ștergeți mesajele trimise și să vă fie de ajutor. Dă-ne feedback-ul tău despre el. De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare legate de acest articol. Apoi anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom reveni în curând.

O zi bună!

Vezi și: Cum să descoperi un mesaj fals pe WhatsApp