Verificați cine a văzut povestea dvs. Snap pe Snapchat
Cum să verificați cine a văzut povestea dvs. Snap pe Snapchat
Povestea dvs. Snapchat vă permite să partajați o fotografie sau un videoclip cu toți prietenii dvs. Snapchat timp de 24 de ore. Spre deosebire de o fotografie sau un videoclip Snapchat obișnuit, pe care îl puteți vedea o dată, Snapchat Stories poate fi vizionat din nou și din nou până când sunt distruse la 24 de ore de la publicare. Puteți vedea, de asemenea, câți dintre prietenii dvs. de pe Snapchat și-au văzut poveștile Snapchat și numele lor.
Când WhatsApp a introdus funcția văzută, oamenii erau supărați. Funcția a făcut imposibilă ignorarea unui mesaj sau a unui răspuns fără un motiv foarte valid. În cele din urmă, alte aplicații de mesagerie au achiziționat și reprodus această caracteristică. Toată lumea are o modalitate de a o dezactiva, spre deosebire de Snapchat. Acest lucru, în bine sau în rău, vă spune exact când cineva a văzut actualizările, mesajele dvs. sau când scrie. Snapchat îți trimite literalmente o notificare când unul dintre contactele tale începe să scrie. Nu există nicio modalitate de a vă ascunde activitatea în aplicație și acest lucru este valabil pentru povestea dvs. Snapchat. Puteți vedea cine a văzut povestea dvs. Snap destul de ușor.
Citește și: Salvați date pe Snapchat cu modul Travel
Verifică cine ți-a văzut povestea Snap
Deschideți Snapchat și derulați la stânga pentru a accesa ecranul Povești. Ar trebui să aveți deja o poveste instantaneu activă. Atingeți povestea dvs. Aveți grijă să nu atingeți niciunul dintre cele trei butoane laterale.

Când atingeți povestea, începe să se joace. Dacă vă uitați la acest ecran, veți observa o mică săgeată în partea de jos. Derulați în sus pe această săgeată. Se va deschide un panou, dezvăluind câți oameni v-au văzut povestea instantanee. Puteți vedea numărul total de vizualizări în colțul din stânga sus. Apoi, pentru el, puteți vedea de câte ori povestea dvs. a fost reprodusă.
Limitări
Poveștile instantanee au o durată limitată de 24 de ore. Această viață limitată înseamnă că adepții / prietenii / publicul dvs. de pe Snapchat vă pot vedea povestea doar în acel moment. De asemenea, puteți verifica cine a văzut povestea dvs. instantanee atât timp cât este disponibilă.
Odată ce povestea dvs. și-a parcurs cursul, adică expiră cele 24 de ore, nu mai puteți verifica câte vizionări aveți în povestea dvs. Dacă adăugați mai multe instantanee la povestea dvs., puteți verifica doar vizualizările acelei povestiri. Instantaneele mai vechi dintr-o poveste expiră după 24 de ore. Vizualizările pe care le vedeți într-o poveste sunt pentru instantanee care se află încă în perioada de 24 de ore.
Dacă doriți să limitați cine vă poate vedea povestea, o puteți face. Puteți permite tuturor celor care vă urmează să vă vadă povestea sau să o limiteze doar la prietenii dvs. Prietenii sunt oameni care te urmăresc și te urmăresc. Dacă limitați vizibilitatea poveștii instantanee doar la prieteni, persoanele pe care nu le urmăriți nu vă vor putea vedea povestea.
Citește și: Cum să ștergeți un mesaj trimis pe Snapchat
Dacă doriți să partajați un supliment cu un număr limitat de prieteni, povestea dvs. nu este cel mai bun mod de ao face. În schimb, este mai bine să creați un grup pe Snapchat și să împărtășiți povestea cu grupul.


