Cum să ștergeți un canal YouTube
Această zonă S vă învață cum să ștergeți un canal YouTube de pe un computer.
La momentul scrierii, opțiunea de a șterge un canal YouTube este disponibilă numai atunci când vă autentificați youtube.com de pe un PC sau Mac.
Iată pașii…
Răsfoiți subiectele postărilor
- Conectați-vă la contul dvs. YouTube
- Confirmați că sunteți conectat la canalul YouTube potrivit
- Urmați acești pași pentru a șterge un canal YouTube
Conectați-vă la contul dvs. YouTube
- Deschis youtube.com de pe PC sau Mac. Apoi, în partea dreaptă sus a paginii, faceți clic CONECTARE . Dacă v-ați conectat deja la contul dvs. YouTube, treceți la pasul 2 din această zonă S.
- Dacă v-ați conectat la contul dvs. YouTube din browser, vi se va oferi opțiunea de a selecta un cont. Faceți clic pe contul Google pentru canalul YouTube pe care doriți să îl ștergeți.
- Ca alternativă, dacă nu v-ați conectat la contul dvs. Google din browser, faceți clic pe Utilizați alt cont .
- Apoi, introduceți parola pentru Contul Google conectat la canalul dvs. YouTube. După ce ați introdus parola, pentru a vă autentifica, faceți clic Următorul .
Confirmați că sunteți conectat la canalul YouTube potrivit
Dacă ștergeți un canal YouTube, pierdeți numele canalului și datele asociate canalului. Prin urmare, este important să confirmați că ștergeți canalul potrivit.
Iată pașii pentru a verifica dacă sunteți conectat la canalul pe care doriți să îl ștergeți...
- În partea dreaptă sus a contului tău YouTube, dă clic pe pictograma contului tău.
- Apoi, din opțiunile afișate, faceți clic Schimba contul .
- Canalele YouTube atașate e-mailului Google vor fi listate sub e-mail. Faceți clic pe canalul pe care doriți să îl ștergeți.
Urmați acești pași pentru a șterge un canal YouTube
- În partea dreaptă sus a contului tău YouTube, dă clic pe pictograma contului tău. Apoi, din opțiunile enumerate, faceți clic Setări .
- Când se deschid setările contului dvs. YouTube, derulați în jos la Canalul dvs secțiune și faceți clic Vizualizați setările avansate .
- În cele din urmă, pe Setari avansate pagina, derulați în jos până în partea de jos a paginii și faceți clic Șterge canalul .
- Pentru a confirma că sunteți proprietarul legitim al canalului pe care încercați să îl ștergeți, Google vă va cere să confirmați parola contului.
- Introduceți parola Contului dvs. Google și faceți clic Următorul .
- După ce vă confirmați Contul Google, veți fi redirecționat către Eliminați conținutul YouTube pagină. Pagina oferă opțiunea de a ascunde sau șterge definitiv canalul.
- Pentru a vă șterge canalul YouTube, faceți clic pe săgeata derulantă de lângă Doresc să-mi șterg definitiv conținutul .
- În cele din urmă, pentru a șterge un canal YouTube, bifați toate casetele și faceți clic ȘTERGEȚI CONȚINUTUL MEU .
Este atât de ușor să ștergi un canal YouTube! Sper că ați găsit această zonă S utilă. Dacă vi s-a părut util, vă rugăm să votați da la întrebarea A fost utilă această postare de mai jos.
Alternativ, puteți pune o întrebare, lăsa un comentariu sau oferi un feedback cu formularul Lăsați un răspuns aflat la sfârșitul acestei pagini.
În cele din urmă, pentru mai multe zone Google S, vizitați pagina noastră de Streaming de muzică și video.


