Ștergeți contul Snapchat-Cum să vă ștergeți contul
Ah, Snapchat. . . populara aplicație selfie-selfie, video-snapping și comunicare, atât de distractiv! Dar poate ești îngrijorat că cineva ar putea să-ți facă copii pe hârtie fără să știi. Sau, pur și simplu nu ai mai putea fi așa în el. În ambele cazuri, probabil vă întrebați. Cum se șterge un cont Snapchat? Ei bine, suntem aici pentru a explica.
La fel ca atâtea platforme de socializare de astăzi, nu puteți naviga foarte ușor în aplicația Snapchat pentru a vă șterge contul. Va trebui să sapi în aplicație puțin mai departe, sub suprafață. Acolo veți găsi soluția pentru ștergerea contului dvs. Snapchat. Alternativ, vă puteți șterge contul prin intermediul site-ului web de pe un computer desktop.
Ștergeți-vă contul Snapchat
În primul rând, vom arunca o privire asupra modului de ștergere a contului dvs. de pe site-ul desktop al aplicației. Această metodă necesită un pic mai puțin săpat. Așadar, s-ar putea să o considerați preferabilă alternativei.
Odată ce ați deschis browserul web la alegere, fie de pe smartphone, tabletă, Mac sau PC, accesați Snapchat.com .

instalarea 1channel pe kodi
Derulați în jos până la partea de jos a paginii și apoi faceți clic pe A sustine.

Când ajungeți la pagina de asistență, tastați sterge contul meu în bara de căutare. Optiunea Sterge contul meu , va apărea imediat. Continuați și dați clic pe el.
Aceasta vă va duce la o pagină care explică consecințele și procesul de ștergere a contului dvs. Snapchat. Vă recomandăm să citiți acest lucru, deoarece este o ștergere permanentă. Doriți să vă asigurați că doriți cu adevărat să vă ștergeți contul.
Dacă sunteți mulțumit de ceea ce citiți, puteți găsi linkul către Portalul de ștergere a contului sub titlu, Cum să vă ștergeți contul Snapchat :

În plus
După ce faceți clic pe acel link, Snapchat vă va redirecționa către o pagină. Acest lucru vă va cere să vă conectați la contul dvs. Snapchat. ASTA E IMPORTANT !
Dacă tot ce vedeți este un ecran de conectare Snapchat. Apoi, puteți introduce adresa de e-mail și parola fără a șterge contul imediat. Apoi, Snapchat vă va redirecționa către o altă pagină, solicitându-vă să vă ștergeți contul.
Dacă Snapchat te duce direct la pagina de ștergere. Introducerea e-mailului și a parolei vă va șterge definitiv contul.
vă rugăm să așteptați serviciul de profil utilizator
Pagina de ștergere a contului arată astfel:

Dacă sunteți gata. Apoi introduceți informațiile de conectare pe acest ecran pentru a vă șterge contul definitiv.
rădăcină galaxy s8 snapdragon
Ștergeți contul dvs. prin intermediul aplicației mobile
Dacă preferați să vă ștergeți contul direct de pe telefon. Apoi, puteți face acest lucru prin intermediul aplicației mobile Snapchat oficiale. Deși este nevoie de un pic de săpat.
Deschideți aplicația Snapchat pe dispozitivul dvs. mobil iOS sau Android. Apoi, urmați procesul de mai jos pentru a vă șterge contul Snapchat.
- Mai întâi, faceți clic pe fotografia de profil din colțul din stânga sus al ecranului principal:
- Acum, în colțul din dreapta sus al paginii de profil, faceți clic pe Setări pictogramă:

- În setările Snapchat, derulați în jos până ajungeți la secțiunea Asistență. Și apoi alegeți Am nevoie de ajutor :

Acest lucru vă va aduce la Pagina de asistență . Aceasta are o bară de căutare în față și în centru. În această bară de căutare, tastați sterge contul meu , și selectați Sterge contul meu când apare:
După aceea, Snapchat vă va aduce la Asistență pentru ștergerea contului pagina unde vi se vor prezenta toate detaliile mai fine despre ștergerea contului dvs. Dacă sunteți mulțumit de tot ceea ce vedeți, continuați și apăsați pe portalul conturilor link sub Cum să vă ștergeți contul Snapchat titlu:
Windows 10 salvează aspectul desktopului
De acolo, Snapchat vă va duce la pagina de ștergere a contului real. Acesta vă va oferi un avertisment final cu privire la ce presupune ștergerea contului dvs. înainte de a vă cere să introduceți informațiile de conectare. Pentru a vă șterge definitiv contul Snapchat. Trebuie să introduceți informațiile dvs. și apoi să atingeți Continuați:

Contul dvs. este șters acum!
Snapchat afirmă că contul dvs. devine dezactivat și, după o treizeci de zile de inactivitate, contul dvs. este șters definitiv. Deci, dacă aveți o schimbare de inimă în primele treizeci de zile în care v-ați dezactivat contul. Apoi, puteți reactiva înainte de expirarea acestui interval de timp, astfel încât acesta să nu fie șters. (Pentru a face acest lucru, pur și simplu conectați-vă din nou la contul dvs. Snapchat așa cum ați face în mod normal, iar ștergerea va fi anulată.)
Iată-l. Dacă doriți cu adevărat să vă ștergeți contul Snapchat. Lăsați-l să stea cel puțin treizeci de zile după ce ați decis să îl ștergeți și va dispărea odată cu trecerea acelor treizeci de zile. În caz contrar, contul dvs. Snapchat este într-adevăr numai dezactivat și. În cazul în care ieși din momentul tău de nebunie și îți dai seama că iubești Snapchat și nu poți trăi fără el. Apoi reactivați-l, pronto!
Concluzie
Sper să vă placă acest articol și vi s-a părut de ajutor. Dă-ne feedback-ul tău despre asta. De asemenea, dacă aveți probleme suplimentare legate de acest articol. Apoi anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Ne vom contacta în curând!
O zi bună!


