Cum să dezactivați Messenger - Facebook Messenger

Puteți dezactiva și chiar șterge Facebook dacă sunteți obosit de rețeaua de socializare și dacă îl găsiți departe de a avea un impact sănătos asupra sănătății mintale. Dezactivarea și ștergerea Facebook este destul de simplă, dar nu se poate spune același lucru dacă doriți să dezactivați Facebook Messenger. În acest articol, vom vorbi despre cum să dezactivați Messenger - Facebook Messenger. Sa incepem!





Facebook Messenger continuă să funcționeze chiar dacă ați dezactivat-o Facebook cont. Acest lucru se întâmplă, în parte, deoarece Facebook Messenger există ca un serviciu și o aplicație în afara Facebook. De fapt, puteți utiliza numărul de telefon mai degrabă decât contul dvs. de Facebook pentru a utiliza Messenger.



Dezactivați Facebook Messenger

Dacă utilizați Facebook Messenger cu contul dvs. Facebook, trebuie mai întâi să vă dezactivați contul Facebook înainte de a putea dezactiva Facebook Messenger. Dacă doriți să scăpați de Facebook Messenger fără a dezactiva Facebook, singura dvs. opțiune este să dezactivați chatul. În plus, puteți dezactiva Facebook Messenger doar de la una dintre aplicațiile sale pentru smartphone. Interfața web nu are o opțiune de dezactivare.

Deschide Facebook Mesager pe telefonul dvs. iPhone sau Android. Faceți clic pe fotografia de profil din partea de sus pentru a accesa setările. Derulați în jos și atingeți Legale și politici.



În ecranul Legal & Policies, veți vedea o opțiune Dezactivare Messenger. Atingeți-l și introduceți parola. Odată ce ați trecut de ecranul de verificare. Atingeți butonul Dezactivare.



Acest lucru va dezactiva efectiv Facebook Messenger. Cu toate acestea, nu va șterge sau ascunde conversațiile pe care le-ați avut. Alte persoane, cu care aveți fire de conversație, vor putea în continuare să citească istoricul chatului.

Mai departe | dezactivați mesagerul

Dacă vreți vreodată să începeți să utilizați Facebook Messenger din nou, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați din nou și sunteți bine să mergeți. Se pare că nu există o modalitate de a șterge contul dvs. Facebook Messenger, altfel decât să ștergeți aplicația din acesta. Dacă contul dvs. Facebook Messenger este legat de contul dvs. Facebook, atunci ștergerea contului dvs. Facebook este necesară pentru ștergerea Facebook Messenger.



ce sunt bune cpu temps

Se pare că nu există nicio modalitate de a dispune de contul dvs. Facebook Messenger astfel încât tot istoricul conversațiilor dvs. să fie însoțit de acesta. Dacă vă ștergeți contul de Facebook, este posibil ca firul de chat să nu vă mai arate numele și fotografia de profil. Dar dacă utilizați un număr de telefon pentru serviciul de mesagerie, este posibil să nu aveți nicio modalitate de a șterge toate urmele contului dvs.



Dacă încercați să evitați pe cineva pe Facebook Messenger. Puteți încerca să le blocați sau să dezactivați starea activă și să citiți chitanțele.

Concluzie

Bine, asta a fost tot oameni buni! Sper să vă placă acest articol de dezactivare Messenger și să vi se pară de ajutor. Dă-ne feedback-ul tău despre asta. De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare legate de acest articol. Apoi anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Ne vom contacta în curând.

O zi bună!

Vezi și: Cum se remediază ecranul negru OBS în timp ce înregistrați pe Windows 10