Cum să ștergeți sau să dezactivați contul Netflix
Netflix este unul dintre cele mai populare servicii de streaming video disponibile online. Nu numai că oferă posibilitatea de a permite cinci persoane să vizioneze videoclipuri în paralel, dar poate distribui și prietenilor și poate împărți prețul. Cu toate acestea, dacă sunteți gata să ștergeți contul Netflix, acest ghid va împărtăși pașii exacți.
Dezactivați sau ștergeți contul Netflix
Potrivit Netflix, un cont este șters automat dacă rămâne inactiv timp de zece luni, cu toate acestea, este posibil să necesite ștergerea anterior prin e-mail. Înainte de a face acest lucru, va trebui să vă ocupați de unele lucruri. Ștergerea contului este posibilă numai de pe web, nu din aplicație.
- Conectați-vă la contul dvs. Netflix și accesați pagina contului dvs.
- Faceți clic pe buton Anulați calitatea de membru în Abonament și facturare. Dacă ați achiziționat abonamentul prin Google Play sau Netflix sau prin orice alt serviciu, asigurați-vă că anulați abonamentul acolo. În funcție de câte zile vă mai rămân până la finalizarea abonamentului, poate fi necesar să așteptați câteva zile.
- a lua legatura [e-mail protejat] din același ID de e-mail pe care îl utilizați pentru Netflix. Dacă adăugați ID-ul de e-mail în corpul mesajului, acesta nu va funcționa. Pentru a șterge contul, menționați-l imediat în e-mail.
Citește și: Cum să ștergeți sau să dezactivați un cont Facebook?
Ștergeți numărul de telefon și profilurile
Deoarece renunță la cont, cel mai bine este să eliminați numărul de telefon. Vă va asigura că nu primiți niciun mesaj promoțional. Pe pagina contului dvs., accesați linkul Schimbați numărul de telefon în secțiunea Abonament și facturare și alegeți să ștergeți numărul de telefon. În mod similar, pentru a șterge profilurile, care urmează afișării obiceiurilor, faceți clic pe Gestionați profilurile => selectați pictograma de editare din profilul pe care doriți să îl ștergeți și apăsați butonul Ștergeți profilul.
Dar metodele de plată după eliminarea contului Netflix?
După finalizarea procesului de eliminare a contului, toate metodele de plată sunt eliminate de pe servere. Nu există nicio modalitate de a elimina selectiv. Cu toate acestea, puteți alege să treceți la un alt mod, cum ar fi Google Play, pentru a vă proteja detaliile cardului.
Spuneți-ne dacă acești pași v-au ajutat să eliminați cu ușurință contul Netflix din secțiunea de comentarii.


