Cum se dezactivează conectarea automată Chrome la serviciile Google
Ei bine, cu Chrome 69, Google a început să vă conecteze automat la browserul Chrome ori de câte ori v-ați conectat la un site Google precum Gmail. Chrome 70, disponibil acum, are o opțiune ascunsă pentru a dezactiva această caracteristică. În acest articol, vom vorbi despre cum să dezactivați conectarea automată Chrome la serviciile Google. Sa incepem!
s8 snapdragon rădăcină oreo
De fapt, acest lucru a fost foarte frustrant pentru mulți utilizatori. Deoarece unii utilizatori preferă să utilizeze un cont local în Chrome și să folosească separat serviciile Google. În unele cazuri, pot partaja browserul cu alți utilizatori și nu vor să își lase contul în mod neașteptat conectat. Mulți utilizatori au considerat că este dificil să nu poată dezactiva funcția de conectare automată. Din fericire, Google a ținut cont de feedback-ul de la utilizatorii săi care respectă confidențialitatea și a activat opțiunea de a dezactiva conectarea automată odată cu lansarea Chrome 70.
Unii utilizatori Chrome consideră că conectarea Chrome este excelentă. Cu toate acestea, altora s-ar putea să nu le placă. Dacă intrați în această din urmă tabără și nu vă place conectarea automată la Google Chrome. Apoi, din fericire, cele mai recente versiuni ale Chrome facilitează dezactivarea funcției de conectare automată Chrome. Vă vom arăta cum să dezactivați această capacitate.
Dezactivați conectarea automată Chrome - Desktop
În primul rând, asigurați-vă că utilizați Chrome 70 sau o versiune mai nouă. De asemenea, puteți verifica versiunea Chrome selectând meniul derulant Chrome. Apoi selectați Despre Google Chrome.
O modalitate alternativă de a-ți găsi versiunea Chrome este să strecori pictograma cu cele trei puncte din colțul din dreapta sus și să selectezi Ajutor, apoi Despre Google Chrome.
Apoi vă va conduce la un ecran care va afișa versiunea Google Chrome.
alternativă la micul snitch
Pași
- Apasă pe Crom meniul derulant din partea stângă sus a ferestrei browserului
- Apoi atingeți Preferințe din meniul derulant
- Derulați în jos, apoi faceți clic pe Avansat pentru a extinde opțiunile
- Comutați Permiteți conectarea Chrome în poziția oprit
- Clic Opriți pentru a confirma că doriți Dezactivați sincronizarea și personalizarea
Dezactivați conectarea automată Chrome - Android
În mod implicit, aplicația Google Chrome pentru dispozitivele Android activează funcția de conectare automată. Cu toate acestea, îl puteți opri manual urmând acești pași.
- Deschideți aplicația Google Chrome.
- Faceți clic pe pictograma cu trei puncte din partea dreaptă sus a ecranului.
- Apoi, atingeți Setări.
- Acum faceți clic pe Parole.
- Atingeți caseta de selectare de lângă Conectare automată pentru a elimina bifa.
Notă : Rețineți un lucru: conectarea automată pare să fie activată implicit în versiunea curentă a Chrome. Așadar, în timp ce îl puteți dezactiva, va trebui să vă amintiți să faceți acest lucru atunci când configurați un browser nou pentru a evita conectarea neintenționată a contului dvs.
știri de vulpe live kodi
Concluzie
Bine, asta a fost tot oameni buni! Sper că vă place acest articol Dezactivați conectarea automată Chrome și vă va fi de ajutor. Dă-ne feedback-ul tău despre asta. De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare legate de acest articol. Apoi anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Ne vom contacta în curând.
O zi bună!


