Cum se activează modul Ghost în Snapchat

Modul fantomă Snapchat opțiunea este o opțiune de confidențialitate care vă păstrează locația privată. De la introducerea Snap Maps, au existat îngrijorări serioase cu privire la cantitatea de date pe care o are rețeaua și la care terți au acces. Modul Guest este o modalitate de a preveni afișarea locației în timpul utilizării. Astăzi voi vorbi despre cine să activeze modul fantomă Snapchat și vă dau câteva motive pentru care ar trebui să o fac acum.





cum să listați subreditele pe lista neagră

Snapchat a făcut întotdeauna ceva unic cu locația. Utilizați locația pentru a vă oferi filtre excelente pentru poveștile dvs. Snapchat a adăugat acum o nouă funcție care vă permite să vedeți poveștile prietenilor dvs. în funcție de locație. În mod implicit, toate poveștile dvs. sunt geoetichetate. Dacă o poveste este populară, aceasta va apărea pe o hartă. Puteți utiliza harta pentru a găsi povești populare din jurul vostru și a le vedea. Desigur, este supus setărilor dvs. de confidențialitate. Lucrul bun este că Snapchat v-a prezentat această caracteristică. Puteți activa modul Ghost pe Snapchat și puteți păstra locația dvs. actuală de pe hartă.



Vizualizarea hărții

Deschideți Snapchat și glisați spre stânga pentru a accesa ecranul Povești. Ciupiți pe acest ecran și aveți grijă să nu atingeți accidental o poveste sau un cont sugerat. Acesta va fi dus la ecranul Hărții.

Veți vedea marcaje albastre pe harta celebrelor povești din apropiere, chiar dacă nu le veți putea vedea dacă nu sunteți prieteni cu cei care le-au publicat. Acest lucru este supus setărilor de confidențialitate ale persoanei care partajează instantaneele.



Activați modul fantomă pe Snapchat

Pe ecranul hărții, atingeți pictograma de setări din partea de sus. Puteți activa Mod invizibil pe Snapchat din ecranul de setări care se deschide. Când ați activat modul Ghost, locația dvs. este ascunsă în timp ce utilizați Snapchat.



mod-fantomă-snapchat

Alternativ, puteți atinge avatarul dvs. bitmoji pe hartă. În partea de jos a ecranului apare un mic banner care arată fotografia recentă pe care ați postat-o ​​cu locația dvs. curentă. Atingeți acest banner și veți accesa același ecran de setări.



conectarea la Steam a eșuat

Când activați Mod invizibil, fața avatarului tău dispare. În schimb, este înlocuit cu o versiune albastră a siglei Snapchat, ceea ce înseamnă că nu vă partajați locația curentă.



În modul fantomă, pictograma roții dințate din partea de sus a ecranului hărții primește, de asemenea, o insignă mică fantomă.

Citește și: Cum să utilizați noul chat YouTube în aplicație

Postați pe hartă

Veți vedea că ecranul hărții are un buton de captură în partea de jos. Când o atingeți, comutați în modul cameră, unde puteți face o fotografie, o puteți edita etc. Când o partajați, chiar dacă fotografia dvs. apare pe hartă, atât timp cât modul Ghost este dezactivat. Puteți alege să postați pluginul în povestea dvs., dar îl puteți împărtăși oricând cu un anumit prieten în loc de cu toți prietenii.

În ceea ce privește locația, Snapchat îl încorporează în mod rezonabil în aplicație. De fapt, subliniază crearea de caracteristici pe care, presupunem, Facebook le va copia în curând.