Cum să recuperați fotografia originală după ce ați retușat dispozitivele iOS

Cum să recuperați fotografia originală după ce ați retușat dispozitivele iOS





A trecut destul de mult timp de când aplicația iPhone Photos vă permite să faceți anumite ajustări și ediții în fotografii. Datorită acestor caracteristici, nu este necesar să aveți aplicații specializate instalate pe smartphone și cu sosirea iOS 13 și mai puțin, deoarece Apple a decis să integreze multe alte instrumente de editare.



Pe lângă avantajul de a avea mai puține aplicații instalate pe dispozitiv, acesta oferă un alt avantaj: acesta este posibil să reveniți la originalul unei fotografii chiar dacă ați făcut o mulțime de modificări.

Este adevărat că și alte aplicații de editare a fotografiilor vă permit să faceți acest lucru, dar faptul că este integrat direct în iOS permite sincronizarea acestor imagini prin iCloud. Acest lucru reduce șansele de a le pierde în caz de dezastru, deoarece veți avea întotdeauna o copie de rezervă online. În plus, dacă utilizațiextensiiputeți edita cu alte aplicații și puteți reveni dintr-un singur loc într-un mod foarte confortabil.



Nu contează dacă ați făcut tăieturi, ați aplicat filtre, ați reglat culorile, luminile, ați rotit o imagine etc, etc ... Cu o singură acțiune, poți întoarce toate acele atingeri și reveniți la fotografia originală.



Cum să reveniți la originalul unei fotografii editate pe iOS

  1. Deschideți fotografia editată în aplicația Fotografii de pe iPhone, iPad sau iPod Touch.
  2. Atingeți butonul Editare din colțul din dreapta sus.
  3. Apăsați pictograma cu săgeata roșie din colțul din dreapta jos.
  4. Atingeți Înapoi la meniul derulant original care apare în partea de jos a ecranului.

Și asta e tot. Urmând acești pași veți vedea cum fotografia revine la starea inițială și ieși direct din editorul foto.

Desigur, îl puteți modifica de câte ori aveți nevoie, trebuie doar să apăsați butonul Editați din nou și să utilizați diferitele instrumente disponibile pentru a efectua modificări fără a pierde datele originale.



Vezi și: WhatsApp vă va permite în cele din urmă să utilizați același cont pe mai multe dispozitive