Cum să dezactivați vizualizarea hărții pe Google Foto

Doriți să dezactivați vizualizarea hărții pe Google Foto? În prezent, Google Photos este în curs de renovare a aspectului său. Cu toate acestea, se concentrează pe vizibilitate sau simplitate. O nouă funcție adăugată „vizualizare hartă” acum grupează imaginile și le adaugă la o hartă interactivă. Dar dacă nu aveți nevoie de locația imaginilor pentru a fi afișate pe hartă?





Funcționarea vizualizării hărții:

Această nouă vizualizare interactivă a hărții folosește etichetele geografice atașate imaginilor dvs. pentru a le afișa pe locațiile respective de pe hartă. Google Photos avea o funcție în care afișați toate imaginile realizate într-un anumit loc. Dar nu doar vizualizați acel loc, pe măsură ce examinați fotografiile.



Vizualizarea hartă listează, de asemenea, zonele pe care le fotografiați frecvent, pentru a vă simplifica sau a căuta mai ușor aceste fotografii. Nu doriți să păstrați setarea locației activate, doar pentru a utiliza cea mai recentă funcție. Cu toate acestea, vă place să activați locația dacă doriți ca fotografiile dvs. să fie afișate în vizualizarea hartă.

Afișați vizualizarea hărții pe Google Foto - Puteți face acest lucru?

Ei bine, cea mai recentă funcție de vizualizare a hărții este doar o parte a aplicației Google Foto. Deci, nu există nicio tehnică pentru a o opri complet. De asemenea, se află în partea de jos a filei „Căutare”, care are nevoie de alte funcții, cum ar fi „Persoane”.



Cu toate acestea, dacă sunteți tensionat cu privire la securitatea dvs., există câteva instrucțiuni pe care le-ați putea lua, pentru a vă proteja fotografiile de la afișarea pe harta Google Photos.



Cum să protejați vizualizarea hărții de la afișarea fotografiilor dvs.

Așa cum am menționat anterior, cea mai recentă vizualizare a hărții folosește etichete geografice care sunt deja conectate la fotografiile dvs. Cu toate acestea, etichetele geografice conțin și informații despre locația în care au fost capturate imaginile. De asemenea, dacă nu aveți nicio locație pe dispozitiv, atunci Google va încerca să calculeze unde a fost capturată imaginea, în funcție de alți factori, cum ar fi locația încărcării, înregistrările etc.

Cum să dezactivați vizualizarea hărții pe Google Foto



Eliminați datele EXIF

Camera dvs. salvează informații despre fotografierea sub formă de EXIF. Cu toate acestea, conține cunoștințe de bază despre telefon, cameră și, de asemenea, locația (dacă l-ați pornit). Cu toate acestea, puteți vizualiza cu ușurință metadatele locației dvs. conectate la fotografii pe Google Foto, ștergând aceste informații este destul de plictisitor. Puteți face acest lucru și utilizând o aplicație terță parte. Iată o aplicație cunoscută sub numele de Photo Exif Editor ( Android | ios ) care vă permite să vizualizați și să editați cu ușurință metadatele dvs. pe imaginile dvs.



După ce ați instalat aplicația pe telefon, pur și simplu lansați-o și faceți clic pe „Fotografii”.

cum se înregistrează facetime pe iPhone

Acum alegeți imaginile din galeria dvs. De asemenea, puteți alege diverse imagini. După ce vă alegeți imaginile, faceți clic pe „Exif” situat în colțul din dreapta sus.

Alegeți „Geolocalizare” pentru a șterge etichetele geografice din fotografiile dvs. Faceți clic pe „Salvați” situat în colțul din dreapta sus pentru a salva modificările aduse fotografiilor.

Ștergeți etichetarea geografică de pe camera dvs.

Camera dvs. este principalul contravenient atunci când încercați să adăugați metadate de locație. Sperăm că există o alegere pentru a asigura acest lucru. Notă: această setare va varia de la mobil la mobil. Dar îl puteți găsi destul de ușor.

Pasul 1:

La început lansați aplicația pentru cameră pe Android și mergeți la Setări.

Pasul 2:

În partea de jos a setărilor, căutați „Etichete de locație”, „Etichete geografice”, „Etichetă GPS” etc. Doar dezactivați această setare sau dezactivați setarea.

Eliminați Istoricul locațiilor

Google face o evidență a unde puteți merge și unde ați fost. S-ar putea să utilizeze aceste cunoștințe pentru a atașa etichete geografice la imaginile dvs. Dacă doriți să eliminați istoricul locațiilor dvs. pe Google, consultați articolul nostru de mai jos.

Concluzie:

Iată totul despre Dezactivarea vizualizării hărții. Dacă aveți întrebări și întrebări cu privire la aceasta, anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Citește și: