Cum puteți șterge contul Skype - în modul corect
Microsoft a făcut închiderea Skype conturi mai complicate decât trebuie. Este de înțeles că niciun furnizor online nu va promova opțiunea de ștergere a contului în față și în centru. Având în vedere acest lucru, ștergerea permanentă a unui cont Skype este un proces în mai mulți pași. Deci, de obicei, va trebui să eliminați metodele de plată. Anulați orice abonamente pe care le aveți. Deconectați-vă contul Microsoft de contul Skype și multe altele. Acest articol este despre cum puteți șterge contul Skype.

Spre deosebire de alte aplicații, Skype face foarte diferită ștergerea contului. Inițial, doar îl dezactivați, deoarece nu există nici un substitut pentru eliminarea completă. Chiar dacă în mod normal durează până la două săptămâni pentru a vă șterge complet contul Skype.
Acest tutorial vă va ghida prin pașii necesari pentru a vă închide contul cu succes. Ca bonus, vă vom arăta cum puteți solicita o rambursare pentru creditele neutilizate și să vă deconectați conturile.
lg g3 nougat rom
Închiderea contului Skype În mod drepturi:
Nu există un buton magic pentru închiderea unui cont Skype dintr-o singură lovitură. Dacă doriți să vă închideți contul Skype. va trebui să ne contactați pentru a-l putea închide, explică Microsoft. Aceasta este fraza pe care Microsoft a spus-o pentru ștergerea contului Skype. Contactarea Skype este partea ușoară. Ceea ce este crucial aici sunt acești pași care trebuie luați înainte de a vă ucide definitiv contul Skype:
- Deconectați un cont Microsoft de contul dvs. Skype
- Anulați orice abonament activ și solicitați o rambursare
- Anulați un număr Skype, dacă aveți unul
- Eliminați plățile recurente dezactivând funcția de reînnoire automată
- Actualizează-ți mesajul de dispoziție
- De asemenea, setați starea la Offline sau Invizibil
- Apoi Deconectați-vă de pe Skype pe toate dispozitivele
- Eliminați detaliile de identificare personală din profilul dvs. Skype
Personal vă recomand să utilizați orice credit Skype. Este posibil să aveți înainte de a șterge contul Skype. Deoarece nu veți putea să le recuperați după închiderea contului.
Cont Skype vs Microsoft:
Dacă păcătuiești = gn sus pe Skype cu un cont Microsoft. Apoi, închiderea contului Skype va șterge și contul Microsoft care a fost conectat la acesta. Este posibil să nu fie ceea ce vrei. Deoarece contul dvs. Microsoft este, de asemenea, cheia dvs. pentru Outlook.com, Xbox Live, OneDrive și alte servicii Microsoft.
Prin urmare, persoanele care se înscriu la Skype cu contul lor Microsoft. Trebuie să deconecteze conturile pentru a asigura utilizarea neîntreruptă a contului lor Microsoft. După ce contul lor Skype a dispărut.
Cum să vă ștergeți contul Skype:
Cu toate acestea, dacă nu v-ați înscris cu contul dvs. Microsft. Apoi, trebuie să urmați acești pași:
cel mai bun tapet de vreme live
- Conectați-vă la contul dvs. Skype la skype.com pe un web.
- Apoi accesați setările contului. Derulați în jos până la partea de jos a paginii web și faceți clic Setările contului sub Setări și preferințe îndreptare.

- Lângă contul dvs. Microsoft, faceți clic pe Deconectați opțiune
Notă:
Dacă opțiunea citește Nu este legat Decat Deconectați. Apoi înseamnă că contul dvs. Skype nu a fost conectat la contul dvs. Microsoft.
- Apare apoi un mesaj de confirmare. Clic Continua pentru a confirma acțiunea. Contul dvs. Skype ar trebui acum să fie deconectat de la contul dvs. Microsoft.
Notă:
În interfață, dacă numele dvs. Skype apare ca live: [adresa dvs. de e-mail fără domeniu] sau perspectivă: [adresa dvs. de e-mail fără domeniu]. Apoi, deconectarea conturilor vă va face să pierdeți toate contactele Skype din proprietățile online ale Microsoft, cum ar fi Outlook.com. Puteți să vă deconectați conturile doar de un număr limitat de ori. Dacă deconectați conturile. Apoi, vă puteți deconecta de la contul Skype. Dacă da, conectați-vă din nou la Skype.com pentru a continua procesul de ștergere a contului. Pentru a vă putea șterge contul Skype.
- Acum trebuie să anulați orice abonament Skype sau plăți recurente. În setările contului Skype de pe web, trebuie doar să faceți clic pe abonamentul pe care doriți să îl anulați în bara albastră din stânga.

- Clic Anuleaza abonarea a continua.
- Acum faceți clic pe Mulțumesc, dar nu, mulțumesc, totuși vreau să anulez pentru a confirma anularea abonamentului.
- Dacă ați achiziționat un număr Skype de unde oamenii vă pot suna. Apoi, ar trebui să îl anulați înainte de a închide contul:
- Clic Număr Skype în Gestionați caracteristicile secțiune,
- Apoi apasa Setări
- În cele din urmă a lovit Anulați numărul Skype opțiune

Notă:
Abonamentul dvs. Skype Number rămâne activ până la data expirării. Acest lucru este menționat în interfața web. După ce a expirat. Microsoft vă va rezerva numărul Skype timp de 90 de zile.
Acest lucru nu înseamnă nimeni altcineva, dar puteți cumpăra acest număr special în această perioadă, explică Microsoft. Pentru a vă reînnoi abonamentul Skype Number:
-
- Doar click Număr Skype în Gestionați caracteristicile secțiune.
- Atunci Număr Skype și
- In cele din urma, Reactivați setările lângă numărul pe care doriți să îl reactivați.
De asemenea, cel mai important lucru de reținut că nu puteți solicita o rambursare pentru un număr Skype anulat.
- Dacă utilizați plăți recurente pentru ca creditul dvs. Skype să fie completat automat. Când soldul scade sub o anumită sumă, dezactivați funcția de reîncărcare automată:
- În Detalii cont secțiunea de pe web faceți clic Facturare și plăți ,
- Apoi lovește Dezactivează sub Reîncărcare automată fila chiar lângă stare .
- Acum că v-ați anulat abonamentele Skype și ați eliminat plățile recurente. Trebuie să contactați serviciul clienți Skype și să le spuneți. Că doriți să ștergeți contul dvs. Skype.
Consecințele închiderii contului Skype:
Dacă ștergeți contul definitiv. Elimină orice date asociate acestuia, inclusiv istoricul contactelor, achizițiilor și chaturilor din Skype. Microsoft spune că poate dura până la 30 de zile până când numele dvs. va dispărea din directorul Skype după închiderea contului.
cum să sideload supersu
După 30 de zile, nimeni nu vă va putea găsi pe Skype. Numele dvs. va apărea în continuare în listele de contacte ale prietenilor dvs., cu excepția cazului în care îl elimină. Dar nu vă vor putea contacta.
Eliminarea informațiilor despre profilul dvs. Skype:
Dacă doriți să faceți mai dificil pentru alții să vă găsească pe skype. Apoi, trebuie să vă eliminați datele personale din profilul dvs. skype. consultați acești pași de mai jos:
Schimbați imaginea de profil —Pentru a schimba o imagine de profil care vă identifică pe Skype. Atingeți Informatia mea pe Skype pentru iOS atinge fotografia de profil și selectează Eliminați fotografia de profil .
Actualizează-ți starea —Ar trebui să lăsați un mesaj de stare politicos în profilul dvs. Skype. Acesta vă va ajuta contactele să-și dea seama că nu mai sunteți activ în cadrul serviciului. Pe Skype pentru iOS, atingeți Informatia mea sau faceți clic pe imaginea de profil din Skype pentru Mac pentru a vă actualiza detaliile.
Acum atingeți Introduceți mesajul Mood pentru a vă actualiza mesajul de stare pe Skype.
cum se instalează acestream
Setați-vă starea la Offline sau Invizibil —Acesta este un pas recomandat pentru a vă asigura că oamenii nu vă vor mai putea vedea pe Skype. Pentru a începe, atingeți Informațiile mele → Stare pe Skype pentru iOS sau faceți clic pe Fișier → Modificare stare pe Skype pentru Mac.
Deconectați-vă de pe Skype pe toate dispozitivele dvs. —Pentru a vă deconecta de la Skype pe orice alte dispozitive. S-ar putea să utilizați, tastați comanda de chat / deconectare la distanță în fereastra de chat de pe unul dintre dispozitivele dvs. Skype.
Ultimul pas, nu uitați să vă deconectați de pe Skype pe dispozitivul pe care îl utilizați acum.
Eliminarea altor detalii ale profilului Skype:
Pentru a actualiza celelalte detalii ale profilului dvs. Skype. Poate fi mai ușor în interfața web. Conectați-vă la contul dvs. pe skype.com. Apoi accesați profilul dvs., derulați până în partea de jos a paginii și faceți clic Editează profilul sub Setări și preferințe . Apoi, trebuie să faceți clic Editați | × în Informații personale. Eliminați toate informațiile de identificare din Informații personale și Detalii de contact secțiuni.
Trebuie să țineți cont de faptul că nu vă puteți edita numele skype.
În plus:
Sper să vă placă acest articol. Pentru întrebări suplimentare, puteți comenta mai jos. Să aveți o zi bună!
Vezi și: Skype vă permite deja să partajați ecranul dispozitivelor iOS
sim nu este aprovizionat


