Ștergeți contul Snapchat-Cum să vă ștergeți contul

Ah, Snapchat. . . populara aplicație pentru realizarea de selfie-uri, filmări video și comunicare, atât de distracție! Dar poate ești îngrijorat că cineva ar putea face copii pe hârtie ale fotografiilor tale fără ca tu să știi. Sau, pur și simplu nu ai mai putea fi atât de interesat. În oricare dintre cazuri, probabil vă întrebați. Cum se șterge un cont Snapchat? Ei bine, suntem aici pentru a explica.





La fel ca atâtea platforme de socializare astăzi, nu puteți naviga foarte ușor în aplicația Snapchat pentru a vă șterge contul. Va trebui să sapă în aplicație puțin mai departe, sub suprafață. Acolo vei găsi soluția pentru ștergerea contului tău Snapchat. Alternativ, vă puteți șterge contul prin intermediul site-ului său de pe un computer desktop.



Ștergeți contul dvs. Snapchat

În primul rând, vom arunca o privire la cum să vă ștergeți contul de pe site-ul desktop al aplicației. Această metodă necesită un pic mai puțin săpat. Așa că s-ar putea să o găsești de preferat alternativei.

Odată ce ați deschis browserul web la alegere de pe smartphone, tabletă, Mac sau PC, accesați snapchat.com .



  Șterge contul Snapchat



cum să aranjați fotografii în albumul de facebook

Derulați în jos până în partea de jos a paginii și apoi faceți clic pe 'A sustine.'



  Ștergeți contul Snapchat 1



Când ajungeți la pagina de asistență, tastați „ sterge contul meu ” în bara de căutare. Optiunea ' Sterge contul meu ,” va apărea imediat. Continuați și faceți clic pe el.

pierdut amazon foc stick de la distanță

Acest lucru vă va duce la o pagină care explică consecințele și procesul de ștergere a contului dvs. Snapchat. Vă recomandăm să citiți acest lucru, deoarece este o ștergere definitivă. Doriți să vă asigurați că doriți cu adevărat să vă ștergeți contul.

Dacă sunteți mulțumit de ceea ce citiți, puteți găsi linkul către Portalul de ștergere a contului sub titlul, Cum să vă ștergeți contul Snapchat :

În plus

După ce faceți clic pe acel link, Snapchat vă va redirecționa către o pagină. Aceasta vă va cere să vă conectați la contul Snapchat. ASTA E IMPORTANT !

Dacă tot ce vedeți este un ecran de conectare Snapchat. Apoi, puteți introduce adresa de e-mail și parola fără a vă șterge contul imediat. Apoi, Snapchat vă va redirecționa către o altă pagină care vă va cere să vă ștergeți contul.

Dacă Snapchat te duce direct la pagina de ștergere. Introducerea e-mailului și a parolei vă va șterge definitiv contul.

Pagina de ștergere a contului arată astfel:

aftershock addon kodi nu funcționează

  Șterge contul Snapchat

Dacă ești gata. Apoi introduceți informațiile de conectare pe acest ecran pentru a vă șterge definitiv contul.

Ștergeți-vă contul prin aplicația mobilă

Dacă preferați să vă ștergeți contul direct de pe telefon. Apoi, puteți face acest lucru prin aplicația mobilă oficială Snapchat. Deși este nevoie de puțină săpătură.

Deschideți aplicația Snapchat pe dispozitivul mobil iOS sau Android. Apoi, urmați procesul de mai jos pentru a vă șterge contul Snapchat.

  • Mai întâi, faceți clic pe fotografia de profil din colțul din stânga sus al ecranului principal:
  • Acum, în colțul din dreapta sus al paginii de profil, faceți clic pe Setări pictograma:

  • În setările Snapchat, derulați în jos până ajungeți la secțiunea Asistență. Și apoi alegeți Am nevoie de ajutor :

  Șterge contul Snapchat

minunat ou de Paști pe YouTube

Acest lucru vă va aduce la Pagina de asistență . Are o bară de căutare în față și în centru. În această bară de căutare, tastați „ sterge contul meu ,” și selectați Sterge contul meu cand apare:

După aceea, Snapchat vă va aduce la Suport pentru ștergerea contului pagina unde vi se vor prezenta toate detaliile mai fine despre ștergerea contului dvs. Dacă sunteți mulțumit de tot ce vedeți, mergeți mai departe și atingeți portal de conturi link sub Cum să vă ștergeți contul Snapchat titlu:

De acolo, Snapchat vă va duce la pagina reală de ștergere a contului. Vă va oferi un avertisment final cu privire la ceea ce presupune ștergerea contului înainte de a vă cere să introduceți informațiile de conectare. Pentru a vă șterge definitiv contul Snapchat. Trebuie să introduceți informațiile dvs. și apoi să atingeți Continuați:

  Șterge contul Snapchat

Contul dvs. este acum șters!

Snapchat afirmă că contul tău devine dezactivat și, după treizeci de zile întregi de inactivitate, contul tău este în sfârșit șters definitiv. Deci, dacă vă răzgândiți în primele treizeci de zile în care v-ați dezactivat contul. Apoi vă puteți reactiva înainte de expirarea intervalului de timp, astfel încât să nu fie șters. (Pentru a face acest lucru, pur și simplu conectați-vă înapoi la contul dvs. Snapchat așa cum ați proceda în mod normal, iar ștergerea va fi anulată.)

aburi cum să ascunzi orele jucate

Iată-l. Dacă doriți cu adevărat să vă ștergeți contul Snapchat. Lăsați-l să stea cel puțin treizeci de zile după ce ați decis să îl ștergeți și va dispărea odată ce au trecut acele treizeci de zile. În caz contrar, contul tău Snapchat este într-adevăr doar dezactivat și. Ar trebui să ieși din momentul tău de nebunie și să realizezi că iubești Snapchat și nu poți trăi fără el. Apoi reactivează-l, imediat!

Concluzie

Sper că vă place acest articol și vi s-a părut util. Dă-ne feedback-ul tău despre el. De asemenea, dacă aveți alte probleme legate de acest articol. Apoi anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom reveni în curând!

O zi bună!

Vezi și: Adresa Mac Roku: Cum să localizați adresa Mac