Ce se întâmplă când cineva te blochează pe WhatsApp

Te blochează cineva pe WhatsApp? Fără îndoială, WhatsApp este o creație uimitoare și minunată. Este sfântul graal al aplicațiilor de mesagerie rapidă. Dar, uneori, poate deveni și iritant. De exemplu, atunci când mărcile încep să trimită spam prin intermediul promoțiilor lor sau o persoană trimite mesaje nedorite.





În aceste situații, este bine să dezactivați aceste contacte. Cu toate acestea, cu siguranță dezactivarea unui contact nu este suficientă. Dacă acesta este cazul, puteți bloca contactul, deoarece blocarea cuiva este destul de diferită, apoi mutarea în moduri diferite.



Dar știai ce se întâmplă după ce blochezi pe cineva pe WhatsApp? Poate să te sune persoana blocată sau să-ți vadă fotografia de profil? Dacă doriți să aflați răspunsul la toate aceste întrebări, apoi scufundați-vă mai jos!

Cineva te blochează pe WhatsApp -> Verifică înregistrarea anterioară pe Whatsapp

WhatsApp



Blocarea unei persoane nu poate afecta mesajele sale text sau fișierele media anterioare, deoarece acestea vor rămâne pe telefonul dvs. mobil până când le eliminați manual.



Mesaje text noi

Dacă doriți să păstrați lucrurile private, WhatsApp nu poate face vizibil faptul că unul a fost blocat. Prin urmare, persoana blocată vede în continuare caseta de tastare și trimite un mesaj, dar mesajele nu vă pot fi trimise.

După ce blochezi pe cineva, poți pierde și capacitatea de a-l contacta pe WhatsApp. Și dacă doriți să trimiteți un mesaj, WhatsApp vă va avertiza că doriți mai întâi să deblocați acea persoană.



Backup și vizualizare contact blocat

După deblocarea unui contact, mesajele primite în timpul blocării contului nu pot apărea pe telefonul dvs. mobil. Nu puteți prelua aceste mesaje.



Dacă vorbim despre blocare și deblocare, poate nu știți că serviciile VPN, cum ar fi NordVPN, vă permit să deblocați unele servicii care ar putea fi blocate folosind furnizorii de servicii Internet. De asemenea, vă ajută să rămâneți anonim pe internet. Iti recomandam NordVPN pentru imensa sa rețea de server și protecția de securitate.

Citiți chitanțe

Dacă doriți să recapitulați, WhatsApp oferă trei tipuri de bifă sau bifă pentru a afișa primirea mesajului. O singură bifă gri arată că mesajul a fost trimis. Dar marcajul dublu gri înseamnă că mesajul a fost livrat, iar marcajul mortal albastru înseamnă că mesajul a fost citit de cineva.

Când o persoană blocată vă trimite mesaje text, persoana respectivă va vedea o singură bifă gri când mesajul nu vi se transmite.

Fără apel sau apel

De asemenea, persoana blocată vă apelează în continuare numărul WhatsApp, dar WhatsApp nu vă poate avertiza în legătură cu acesta. Adică, nu va exista niciun apel primit de partea ta. De asemenea, nu veți apela un contact blocat până nu îl deblocați.

Stare: online și văzut ultima oară

Există două tipuri de stări pe WhatsApp: ultima dată văzută sau online. După ce sunteți activ pe WhatsApp, adică atunci când aplicația rulează în prim-plan, contactele dvs. WhatsApp vă vor vedea starea online. Ultima stare văzută va afișa ultima dată când persoana a folosit WhatsApp. Deși puteți dezactiva ultima stare văzută, nu puteți dezactiva starea online.

Dar după ce blochezi pe cineva, acesta nu poate vedea când ești online. Zona de stare din partea de jos a numelui dvs. din firul de chat va apărea necompletată. Poate fi valabil și din partea ta. Înseamnă că, de asemenea, nu le puteți vedea statutul online.

Blocarea cuiva viciază abilitatea de a vedea ultimul văzut. Amândoi nu vă puteți vedea ultima dată văzută.

Poză de profil:

Ori de câte ori blocați pe cineva, acesta nu vă poate vedea imaginea de profil, ci va vedea imaginea de profil implicită WhatsApp pentru contactul dvs.

Cu toate acestea, puteți vizualiza și actualizările actuale și viitoare ale imaginii de profil ale persoanei blocate până când acestea vă blochează și pe dvs.

Despre & Stare

Ei bine, WhatsApp oferă, de asemenea, setările de confidențialitate sau de securitate pentru starea efemeră, de asemenea, povești. Dacă blochezi pe cineva, persoana respectivă nu poate vedea poveștile sau starea noastră.

În mod similar, starea dvs. textuală sau Despre vor fi ascunse contactului blocat. De asemenea, despre acestea vor fi vizibile și pentru dvs. Puteți vizualiza orice modificări aduse acestuia.

Grupuri diferite

Ei bine, grupurile de chat rămân neafectate după ce blochezi pe cineva. Înseamnă că amândoi veți putea vizualiza mesaje din grupurile dvs. comune.

Crezi că contactul blocat a fost eliminat din contactele tale

Nu. Blocarea unui contact nu poate fi eliminată din lista dvs. de contacte sau din agenda telefonică. Pentru a elimina un contact, va trebui să îl ștergeți din lista de contacte a telefonului.

tapet meteo pentru Android

Cineva te blochează pe WhatsApp -> Cum să:

Dacă doriți să blocați pe cineva pe telefonul dvs. mobil, faceți clic pe pictograma cu trei puncte situată în colțul din dreapta sus al WhatsApp. Accesați Setări> Cont> Confidențialitate> Contacte blocate. Faceți clic pe pictograma Adăugați și alegeți contactul pe care doriți să îl blocați.

Pe iPhone, accesați Setări> Cont> Confidențialitate> Blocat> Adăugare nouă. Apoi alegeți contactul pe care doriți să îl blocați. Dacă doriți să deblocați, repetați pașii și eliminați contactul din lista blocată.

Dacă doriți să blocați numere necunoscute, treceți la chat și faceți clic pe opțiunea Blocare.

Verificați cine v-a blocat pe Whatsapp

Nu există nicio modalitate directă sau să existe o aplicație care să vă permită să verificați persoanele care v-au blocat. Cu toate acestea, dacă credeți că cineva vă blochează, atunci este timpul să verificați ceva care se întâmplă când cineva vă blochează.

Inițial, statutul online sau ultima dată văzut va dispărea. Apoi, veți primi o singură bifă pentru mesajele dvs. și, în cele din urmă, nu puteți vizualiza fotografia de profil a persoanei de contact. Dacă toate devin adevărate, atunci ar putea să arăți că ai fost blocat.

O modalitate alternativă de a verifica dacă ați fost blocat este să creați un grup și să adăugați acea persoană la el. Dacă le poți adăuga cu ușurință, înseamnă că nu te pot bloca. Cu toate acestea, dacă nu le puteți adăuga, atunci este rău pentru că s-ar putea să fiți blocat.

Concluzie:

Iată totul despre Ce se întâmplă când cineva te blochează pe WhatsApp. În timp ce blocați pe cineva este destul de simplu sau ușor. Dar este un pas dificil să ignori comunicarea cu cineva. Nu puteți să preluați mesajele trimise sau să marcați fotografia de profil a persoanei blocate. Deci, gândiți-vă bine înainte de a bloca pe cineva.

Pentru întrebări și întrebări suplimentare, anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Citește și: