Cum să partajați un album pe Facebook
Această zonă S vă învață cum să partajați un album pe Facebook. Ghidul acoperă pașii pentru a partaja un album pe Facebook de pe un computer sau din aplicațiile Facebook.
serviciul avast care preia disculPuteți partaja doar un album pe Facebook pe care l-ați creat. Dacă nu sunteți proprietarul unui album, opțiunea de a-l edita NU va fi disponibilă.
Răsfoiți subiectele postărilor
- Cum să partajați un album pe Facebook din aplicație
- Cum să partajați un album pe Facebook de pe un computer (Facebook.com)
Cum să partajați un album pe Facebook din aplicație
Pașii din această secțiune au fost efectuati din aplicația Facebook Android, dar sunt aplicabili aplicației pentru iPhone.- Deschideți aplicația Facebook pe telefonul dvs. Apoi, dacă nu v-ați conectat, conectați-vă cu contul dvs. de Facebook.
- În partea dreaptă sus a aplicației, atingeți cele 3 linii. Apoi, atingeți Vizualizați profilul dvs .
- Când se deschide profilul dvs. Facebook, derulați în jos și atingeți Fotografii .
- Apoi, în dreapta sus a fotografiilor tale de pe Facebook, atinge ALBUME .
- Atingeți albumul Facebook pe care doriți să-l partajați. Dacă aveți permisiunea de a partaja albumul, vor fi 3 puncte în partea dreaptă sus a albumului.
- Pentru a partaja albumul, atingeți cele 3 puncte. Apoi, în partea de jos a ecranului, atingeți Editați | × .
- Când albumul se deschide pentru editare, există 2 opțiuni pentru a-l partaja.
- Pentru a partaja albumul pentru a permite doar vizualizare, atingeți pictograma lacăt de confidențialitate (afișată Doar eu în imaginea de mai jos).
- Apoi, când Editați confidențialitate se deschide ecranul, selectați o opțiune (opțiunile se explică de la sine). În partea stângă sus a ecranului, la stânga Editați confidențialitate , atingeți săgeata pentru a reveni la Editați albumul .
- Când te întorci la Editați albumul ecran, pentru a salva modificările, în partea dreaptă sus a ecranului atingeți TERMINAT .
- De la Editați albumul ecran, întoarceți Adăugați colaboratori intrerupator Pe .
- Odată ce comutatorul este pornit, Alege prietenii devine disponibil. Pentru a partaja albumul pentru a permite unor prieteni să încarce fotografii în album, atingeți Alege prietenii .
- În cele din urmă, pe Editați Colaboratori ecran, selectați fiecare prieten pe care doriți să îl puteți încărca fotografii în album.
- Dacă prietenul pe care doriți să-l adăugați nu este listat, introduceți numele persoanei în caseta de căutare.
- Când ați terminat, în partea dreaptă sus a ecranului, atingeți TERMINAT .
- În cele din urmă, pentru a partaja un album pe Facebook și a le permite prietenilor să încarce fotografii în album, în partea dreaptă sus Editați albumul ecran, atingeți TERMINAT .
- Deschis facebook.com pe computerul dvs. Apoi, dacă nu v-ați conectat încă, conectați-vă cu contul dvs. de Facebook.
- În partea stângă sus a fluxului de știri Facebook, dați clic pe poza de profil. Se va deschide profilul dvs. de Facebook.
- Sub fotografia de profil, faceți clic Fotografii .
- Apoi, pe pagina Facebook Fotografii, faceți clic Albume .
- Dacă aveți permisiunea de a partaja un album Facebook, albumul va avea 3 puncte în dreapta jos. Faceți clic pe cele 3 puncte, apoi selectați Editați | × .
- Când albumul se deschide pentru editare, aveți două opțiuni pentru a-l partaja. unu , editați setarea de confidențialitate pentru a permite anumitor persoane să vadă albumul. Două , Adăugați colaboratori la album pentru a permite anumitor persoane să facă modificări albumului – încărcați fotografii în album etc.
- Când deschideți albumul pentru editare, faceți clic pe Confidențialitate meniu derulant (setat în prezent la Doar eu în albumul meu de mai jos). Apoi, din opțiunile enumerate, selectați Public (toată lumea de pe Facebook poate vizualiza), Prieteni (numai prietenii tăi pot vedea). Vedeți mai multe opțiuni mai jos...
- Dacă doriți să partajați albumul cu anumiți prieteni, faceți clic Personalizat .
- Apoi, pe Confidențialitate personalizată fereastra pop-up, introduceți prietenii în care doriți să vedeți albumul Împarte cu camp. Dacă doriți ca anumiți prieteni NU să poată vizualiza albumul, introduceți numele lor în Nu împărtăși cu camp.
- Când terminați de setat confidențialitatea personalizată pentru album, sub fereastra pop-up, faceți clic Salvează modificările .
- Când terminați de editat albumul, faceți clic salva .
- Când albumul se deschide pentru editare, pe Colaboratorii albumului câmp, introduceți numele prietenilor pe care doriți să le încărcați fotografii în album.
- Apoi, din lista de sugestii (pe baza căutării dvs.), selectați un prieten.
- Când ați terminat de adăugat contribuitori, faceți clic salva .
Partajați albumul numai pentru vizualizare (confidențialitate album)
Opțiunile de a partaja un album pe Facebook sunt destul de solide. De exemplu, puteți partaja un album anumitor prieteni. De asemenea, puteți partaja cu toți prietenii, cu excepția anumitor prieteni.
Partajați albumul pentru a permite editarea (Adăugați colaboratori)
Cum să partajați un album pe Facebook de pe un computer (Facebook.com)
Partajați albumul numai pentru vizualizare (confidențialitate album)
Partajați albumul pentru a permite editarea (Adăugați colaboratori)
Este atât de ușor să distribui un album pe Facebook! Sper că ați găsit această zonă S utilă. Dacă vi s-a părut util, vă rugăm să votați da la întrebarea A fost utilă această postare de mai jos.
Alternativ, puteți pune o întrebare, lăsa un comentariu sau oferi un feedback cu formularul Lăsați un răspuns aflat la sfârșitul acestei pagini.
cel mai bun gba core retroarch
În cele din urmă, pentru mai multe zone S pentru rețelele sociale, vizitați pagina noastră de rețele sociale.


